1 EURO 2 FA

 

Célunk: A lehető legnagyobb globális hatás kifejtése, az egyéneken keresztül, mivel az egyének a legérzékenyebbek, a leggyorsabbak, és a leg fogékonyabbak, saját környezetük és jövőjük tekintetében. Számítunk mindenkire, aki szebbé, élhetőbbé szeretné tenni környezetét, és tevékeny részesévé szeretne válni a közös cél, az élhető föld megóvásában.

Ehhez nyújtunk segítséget programunkkal, ahol mindenki számára elérhető, és elfogadható lehetőséget kínálunk, ahhoz, hogy emlékeit ne csak egy fa, egy fejfa őrizze meg az utókor számára.

 

Felajánlás:  Akinek nincs telke, akinek nincs lehetősége hogy fát neveljen, azok számára indítottuk ezt a programot, ahol mindenki lehetőségeihez mérten járulhat hozzá közös célunk megvalósításához.

Akár egyetlen euró felajánlásával részese lehet annak a projektnek, amelyben segítünk az esőerdők rekultivációjában.

Mindössze egy euró megfizetésével két fa kerül a felajánlások listájára. Ennek az elküldését megteheted bárhogy, befizetheted hozzánk, vagy átutalhatod a  10701214-68915265-51100005 számlaszámra. Teljesítheted pay pall kártyáról, vagy egyszerűen küldhetsz egy emeltdíjas SMS-t. Ha többet szeretnél tenni, és szeretnéd ha a környezetedbe kerülnének a fák, felajálhatod bármely közösség, vagy intézmény részére. Nincs más dolgod, mint a startcsomag megrendelőjén tüntesd fel a szervezetet, írj pontos címet, és természetesen beszéld le velük, hogy ne okozz kínos perceket sem magadnak, sem nekik.

De akár a teljes start csomagot is felajánlhatod az esőerdők újratelepítésére! Jelöld meg a megrendelőn, és mi feltöltjük a felajánlások közé.

Természetesen nem csak tőled várjuk a felajánlásokat! Mi is felajánlunk minden start csomag vásárlása után két csemetét ingyen! Amennyiben a teljes start csomagot felajánlod, további két csemetét adunk ingyenesen, így ebben az esetben hetven fa kerül a közös csomagba!

Ha összejött 50 hektárnyi mennyiség, megszervezzük, kiszállítjuk, és a helyi kormánnyal együttműködve eltelepítjük a csemetéket. Hogy hol kezdjük, azt ti döntitek el! Szavazzatok a lehetséges helyszínek között, és a legtöbb szavazatot kapott ország lesz a kedvezményezett, ahol eltelepítjük a felajánlott csemetéket.

 

Vásárlás: Vásárlás esetén rendelkezned kell saját területtel, és szándékkal, hogy szebbé, élhetőbbé tedd azt. Lesz dolgod is a nevelésével, de ha majd eszed a mézét, pihensz az árnyékában, vagy csak gyönyörködsz benne, rá fogsz jönni, hogy nem volt hiába való!

A start csomag 66 szem előkezelt Öko Fa magot, táptalajt a keltetéshez, egy hatvanhat férőhelyes szaporító tálcát és ápolási, nevelési útmutatót tartalmaz. A speciális táptalaj, és az előkezelés 90%-os kelési garanciát jelent, a 10% pedig az ápolási és nevelési utasítások betartásával kiküszöbölhető.

Ennek a csomagnak az ára 33 euró, ami tartalmazza az Áfát, de nem tartalmazza a postaköltséget.

Így hatvanhat Öko Fához juthatsz, 33 euróért!

Ez az 1euró2fa igazi lényege!

 

Nyomonkövetés: Saját felajánlásaid, illetve a mi felajánlásaink egy közös portfólióba kerülnek, amelynek alakulását a főoldalon elhelyezett számlálón tudod követni. Minden vásárlás, vagy felajánlást követően, a pénz beérkezésével egy időben mozdul a számláló, kettő, vagy hetven egységgel. 35.000 felajánlott csemete esetében megszervezzük a telepítést, amelyen a legnagyobb vásárlóink, illetve felajánlóink részvételét biztosítjuk.

Legyél te a szerencsés! Gyere velünk, hogy részese lehess egy nemzetközi kezdeményezésnek, és személyesen megtapaszthasd milyen érzés tenni a közös célok érdekében!